U bent hier:   Over ons 

Pure Fish Label: puur, eerlijk en schoon

Pure Fish Label: puur, eerlijk en schoon Speciaal voor de internationale markt biedt Fishmasters een deelassortiment aan met het
Pure Fish Label. Producten met dit label bevatten geen e-nummers, geen kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen, noch smaakstoffen. Kortom, een natuurlijk product voor de bewuste consument.
Het Fishmasters assortiment met Pure Fish Label biedt u vandaag de keuze uit:
  • Scholfilet
  • Alaska pollakfilet
  • Heekfilet
  • Kabeljauwfilet
  • Wijtingfilet
  • Scharfilet
  • Senegalese Tongfilet
  • Hokifilet

Wilt u kennismaken met deze producten, contacteer ons

Ervaar de koopkracht van een internationale groep

Ervaar de koopkracht van een internationale groep

Het beste gerecht (met streng geselecteerde ingrediënten) wordt gemaakt door mensen met ervaring. Bij Fishmasters kunt u rekenen op beide. Fishmasters is immers onderdeel van de Kennemervis Group (°1935), met 12 vestigingen in West-Europa en 550+ medewerkers.
Elke dag kunt u vertrouwen op de toewijding van elk van hen.

Continue R&D voor steeds betere producten

Tussen voorbereiding en serveermoment, moet er heel wat gebeuren. In die tijd kan veel van
de lekkere smaak verloren gaan, als niet alle vakmanschap wordt ingezet. Het R&D team van Fishmasters ontwikkelt dan ook constant nieuwe technieken om de verse smaak van de ingrediënten zo perfect mogelijk te bewaren en de afwerking zo gemakkelijk en risicoloos mogelijk te maken.

Vakmanschap ontmoet state of the art technologie

Vele vissoorten worden vanuit de Kennemervis Group voor Fishmasters nog altijd handmatig gefileerd en versneden. Ook bij het bereiden van ragouts, het paneren, garen, braden, ambachtelijk bakken en het vullen van vis staat vakmanschap centraal. Tegelijk wordt er constant geïnvesteerd in state of the art technologie om u en uw klanten van een constante kwaliteit te verzekeren.

Voor elke smaak, elk gebruik, elke keuken het lekkerste product

Voor elke smaak, elk gebruik, elke keuken het lekkerste product

Dagelijks worden de lekkerste recepten ontwikkeld, aangepast aan de smaakvoorkeur van het land, aan sectorgebonden eisen én aan de verschillende manieren waarop klanten de producten willen verwerken. Het is dé opdracht voor het internationale team van product-ontwikkelaars en dé reden waarom u elke dag op de flexibiliteit en de innovatie van Fishmasters kunt rekenen. Alleen producten die beantwoorden aan de strengste technische normen en die de strengste test doorstaan die er bestaat - het proevers-panel - worden goedgekeurd voor productie.

Werken bij Fishmasters

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste, ondernemende en talentvolle medewerkers voor diverse functies.
 Hier vind je een overzicht van actuele vacatures

Neem een kijkje achter de schermen bij Fishmasters

Elke dag maken de passie en kennis van de Fishmasters mensen dat er mooie en lekkere producten gemaakt worden. Producten die gezond, veelal duurzaam en innovatief zijn.
 Klik hier voor een kijkje achter de schermen

Fishmasters werkt aan duurzame werkgelegenheid samen met ESF

ESFSamen met het ESF werkt Fishmasters aan de volgende stap in de ontwikkeling van het personeel. Door ontwikkeling van mensen en het creëren van bewustzijn, leren dat elke schakel in het bedrijf belangrijk is voor het totale succes van Fishmasters. Het uiteindelijke beoogde resultaat is het in stand houden van duurzame werkgelegenheid in een prikkelende werkomgeving. Dit is een stap in de voortdurende ambitie van Fishmasters om vooruitstrevend te zijn in duurzaam ondernemen, met het oog voor mens en milieu.