U bent hier:   Regenereermethoden 

Maak kennis met de diverse regenereermethodenZoveel keukens, zoveel manieren om de Fishmasters-producten serveerklaar te maken. Vele van de Fishmasters-producten zijn zelfs op meerdere manieren te regenereren/serveerklaar te maken.

U kunt dus ook gemakkelijk producten kiezen die voor u of uw klanten de handigste manier bieden om ze klaar te maken voor consumptie: stomen / pocheren, magnetron, frituren, hete lucht oven, meals on wheels, temp-rite. U kunt bij Fishmasters altijd terecht voor advies.

Klik hier als u advies wenst over welk product het beste bij uw keuken past

Regeneermethoden

Stomen

Stomen

Bij stomen worden de producten zonder vetstof gegaard. Bij deze regenereermethode behouden de producten volop hun vitamines en smaak en passen binnen elk dieet.
Oven

Oven

U vindt bij Fishmasters een uitgebreid assortiment aan bereidingen (op basis van filets) die specifiek ontwikkeld werden om in de oven geregenereerd te kunnen worden.
Frituren

Frituren

Frituren zorgt ervoor dat de filets heerlijk krokant blijven, nog lekker sappig binnen de korst.
De Fishmasters-filets zijn gehuld in een batterdeeg of een paneerlaag.
Meals on wheels / Temp-rite

Meals on wheels / Temp-rite

Fishmasters ontwikkelde voor deze regenereermethoden een specifieke voorbereiding, waardoor de producten hun volle smaak en structuur behouden.
Magnetron

Magnetron

Niet alle producten zijn geschikt voor afwerking in de magnetron. Fishmasters houdt hiermee rekening bij de ontwikkeling van de producten, zodat de kwaliteit toch behouden blijft tot op het bord.
Geportioneerd

Geportioneerd

Vis op maat. Lijkt logisch, maar is
dat in de echte wereld niet altijd. Fishmasters maakt er een zaak van
de klanten, met wie maatwerk overeen- gekomen werd, altijd de gewenste porties en aantal stuks te leveren.